Øresund på langs

En informations side til Grønne Ernas venner og bekendte

Øresund på langs

Der er blevet plads til, at Grønne Erna i år kan deltage i sejlads og festivitas i forbindelse med ØresundPåLangs – se link.

Forslag til program lyder således:

Afgang Svendborg onsdag, 10.08.2022 tidlig morgen til Stubbekøbing. Der kan påmønstres i løbet af tirsdagen.
Torsdag 11.08 fra Stubbekøbing tidlig morgen til Dragør.
Fredag 12.08 fra Dragør omkring middag og vi har god tid til at samles med andre skibe i Svanemøllehavnen og hvor der arrangeres en kapsejlads kl 18 – tjek linket.

Lørdag, 13.08 foregår så kapsejladsen ØPL fra Tuborg havn til Helsingør. Søndag 14.08 slappes af i Helsingør – vi sejler ikke med tilbage til København, men måske en lille tur på sundet, hvis stemningen er god. Mandag morgen, 15.08 vendes bovsprydet mod Svendborg med ankomst i løbet af tirsdagen 16.08.

Påvej under storebælt

Kom frisk frem med tilmelding – enten hele turen, del af turen eller en enkelt dagstur til Tone eller Jan. Med overnatning kan vi maks være 14 – på dagstur kan vi være 24 om bord. Husk ligeledes tilmelding i venneforeningen for deltagelse = 1 gratis dag. Skynd jer mens der stadig er pladser – også for vores skyld mht planlægning.

Vigtigt at man tjekker linket ovenfor – der er bl.a. noget om spisebilletter, hvis man vil med til festmiddagen lørdag aften. Tilsyneladende kan der bestilles og betales individuelt, hvilket vil være en stor hjælp for skipper – tak. Spørgsmål samt yderligere oplysninger kontakt Jan på tlf 2789 1127. Det skal nok blive sjovt og spændende 😊

Vi
ses.

Jan
Vest Hansen.